Tal til hele mennesket og brænd igennem

Vi taler fordi vi forstår verden bedre, når vi sætter ord på den. Og fordi vi former verden med vores ord.

Når vi vil noget i verden, så skal vi sætte ord på det. Ellers er der ingen der bakker op, forstår, rykker og trækker i samme retning. Ingen der er sammen.

I vores arbejdsliv er det afgørende at vi formår at give andre et overblik over, hvad vi sidder med, hvad vi har brug og hvordan vores opgaver spiller sammen med de andres, så vi kan samarbejde.

Som chef skal vi med vores ord give retning, skabe klarhed og tillid til den sag, vi løser.

I vores privatliv lyser vores nærmeste op, når vi rejser os op, og fortæller dem, at vi er stolte når de vinder fodboldkampen, har afsluttet uddannelsen, har fødselsdag og træder nye veje i livet – og at vi elsker dem …

Vores samfunds sammenhængskraft er endda afhængig af, at vi sætter ord på begivenheder og giver dem fælles mening, som vi så Helle Thorning gøre det for et par uger siden.

Derfor nytter det ikke noget, at håbe på, at andre gætter sig til det, du ikke får sagt. Det nytter heller ikke at håbe, at andre siger tingene for dig. Det er der ikke nogen der gør.

At tage ordet og sætte nogle ord på en sag, er ikke en evne, nogle få er født med.

At kunne tale er en evne vi alle er født med, og vi kan alle tilegne os den retoriske værktøjskasse, der får vores ord til at blive hørt, forstået og husket.

 

PÅ TALERSKOLEN VIL VI NOGET MED VORES ORD

Vi kan alle lære, hvordan vi former et klart budskab og skaber glæde, opbakning og tillid med vores ord.

Vi kan alle lære, hvordan vi bruger vores krop til at få styrke og gennemslagskraft på vores stemme.

Vi kan alle lære, hvordan vi kommer derhen hvor vi føler ro og glæde ved at tage ordet – fremfor frygt og ubehag.

På første hold var yogainstruktøren sammen med PR-direktøren, Kommunalchefen og folkeskolelæreren – og hvordan fungerede det miks lige? Det fungerede fordi vi inspirerer hinanden langt mere, når de politiske og professionelle emner er blandet med de personlige.

Det inspirerer os alle til, at tale både fra vores medmenneskelighed og vores faglighed – og det er dét, der virker! Det er det der giver troværdighed og gennemslagskraft. Det vidste de gamle græske retorikere. Det samme siger forskerne i dag.

Derfor vil vi gerne invitere dig til blive en af dem, der tager ordet med succes, og som andre lytter til. Som glæder sig til at tage ordet, og hvis ord hjælper andre mennesker!

 

LÆR HVORDAN DU BRÆNDER IGENNEM

Over fem aftener guider Signe Bonnen og jeg dig igennem de øvelser og værktøjer, der får dig til at opnå styrke og gennemslagskraft som taler.

Vi giver dig alle værktøjerne til at skære ind til benet og formidle dit budskab klart, inspirerende og stærkt.

Vi sætter fokus på alle dine styrker, så du finder din egen stil og egen måde at tale og opnå gennemslagskraft – og vi glæder os til at guide dig på denne rejse med start den 24. marts!
Reservér din plads på talerskolen i dag: Send en mail til info@artikulation.dk eller ring til 2033 5135 nu – vi sidder klar til at høre fra dig. Læs mere om talerskolen her

Kærlig hilsen,
Annette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ARTIKULATION