ARTIKULATION

Få succes som projektleder og få dit projekt sikkert i mål

PROJEKTLEDERENS KOMMUNIKATIONS-VÆRKTØJSKASSE

Som projektleder er din evne til at kommunikere klare budskab, der giver værdi, hver gang du tager ordet, afgørende for at dit projekt kommer i mål. Men hvis du for alvor skal have succes som projektleder, skal du formå at inspirere, motivere, overbevise og skabe engagement med dine ord og din mundtlige kommunikation. Det lærer du på dette kursus.

LÆR, HVORDAN DU:

  • kommunikerer, så du skaber følelsen af nødvendighed for projektets kerneopgave og motiverer team og interessenter
  • bruger værktøjer fra historiefortælling til at gøre din kommunikation levende, samtidig med at den er informativ
  • skaber overblik og klarhed og leder dit publikum hen imod et mål
  • stiller dig op og indtager rummet – troværdigt, autentisk og med gennemslagskraft
  • rummer modstand, håndterer egen nervøsitet og opbygger integritet og tillid som projektleder.

 

Kurset er baseret på aktiv deltagelse og træning i praksis, så du går ud ad døren klar til at gøre en forskel for dit projekt.

PROJEKTLEDERENS KOMMUNIKATIONS-VÆRKTØJSKASSE INDEHOLDER

Du kommer til at mestre de fire strategier, der tjener de fire afgørende mål for din succes som projektleder:

1: ØG DIN TROVÆRDIGHED

Du lærer hvordan du introducerer dig selv som projektleder, hvor du hurtigt får skabt en god relation og opbygget troværdighed omkring dig som person. Du lærer, hvordan du vækker tillid og opbygger troværdighed.

Du lærer hvordan du dagligt kommunikerer, så du styrker din troværdighed, skaber ørenlyd og øger din indflydelse.

2: KLARE BRIEFINGER OG BUDSKABER

Du lærer hvordan du forbereder og formidler den klare og værdiskabende briefing, hvor du skaber overblik, klarhed og fokus for dit publikum. Du lærer, hvordan du skærer ind til benet og fokuserer på det, dit publikum har brug for, og former det til deres briller. Du lærer hvordan får det maksimale ud af din forberedelsestid – også når du kun har 4 minutter. du lærer hvordan du skaber en rød tråd i din kommunikation og bruger værktøjer til at vække nysgerrigheden hos dit publikum, så de lytter intensivt og koncentreret.

3: KUNSTEN AT MOTIVERE

Du lærer, hvordan du holder en motiverende briefing, tale og præsentation. Du lærer, hvordan du kommunikerer jeres vision som jeres lysende ledestjerne og gør jeres mål konkret, levende og motiverende. Du lærer, hvordan du bruger elementer fra historiefortælling til at fange og flytte dit publikum over udfordringer og ind i forandringer. Du lærer, hvordan du bruger forskellige metoder og strukturer i dine oplæg til at opnå forskellige former for effekt og mål.

4: METODEN TIL AT OVERBEVISE

Du lærer, hvad der skal til for, at du kan overbevise og påvirke forskellige grupper. Du lærer, hvordan du argumenterer klart og overbevisende over for din målgruppe og bruger redskaber fra strategisk kommunikation til at skabe opbakning til dit budskab. Du lærer, hvordan du skaber forståelse for en situation, et problem og en beslutning. Også den upopulære.

I ILDEN OG FEEDBACK

Alle deltagere kommer i ilden med oplæg, som de holder foran resten af holdet. Alle deltagere modtager feedback og sparring på deres samlede kommunikation og bliver vejledt til at implementere nye værktøjer, der forbedrer deres kommunikation.

AKTIV TRÆNING I STRATEGISK KOMMUNIKATION

Du bliver guidet igennem en aktiv og intensiv proces, der gør dig klar til at lede dit projekt fremad. Vi arbejder med både din formidling af indhold, din brug af strategiske kommunikationsredskaber, dit kropssprog, din stemmeføring og din kontakt til dit publikum. Når du har været igennem kurset føler du dig sikker, rolig og klar til at stille dig frem og få dit publikum med.

Kurset giver jer

  • Afklaring af personlige styrker
  • De bedste værktøjer
  • Træning i at bruge værktøjerne
  • Stemmetræning og teknikker til at bevare roen
  • Kropssprogsøvelser
  • Personlig feedback
  • Kursusmateriale
  • Adgang til onlineportal
  • Gratis videoøvelser
  • Opfølgningsmøde

SEND FORESPØRGSEL

”Kurset var superspændende, veltilrettelagt og enormt udbytterigt. Annette optrådte med en stor faglig autoritet og et imponerende nærvær. Jeg kan varmt anbefale hende til enhver med ambitioner om at styrke sin mundtlige gennemslagskraft.”

Stefan Nordgaard,

projektleder,

Københavns Universitet