icon-cart

HANDELSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af ARTIKULATION, Annette Bjerre Ryhede, Gothersgade 11., 1. Sal 1123 Kbh. K, CVR-nr 32598617CVR-nr 28067518. Mail info@artikulation.dk

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til kurser, workshops, events, rådgivning, foredrag, kursusmateriale samt digitale produkter tilhører ARTIKULATION ved Annette Bjerre Ryhede. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

ARTIKULATIONs materiale, hjemmeside, koncepter og indhold må ikke kopieres. Hvis De ønsker at citere noget af det købte materiale, skal dette foregå på korrekt akademisk vis. Som kunde er det Deres ansvar at det købte materiale ikke videregives af tredje part.

ONLINEKURSER

Du modtager efter køb en email min din personlige kode, som giver dig adgang til onlinekurset. Du har evig adgang til kurset, med mindre andet fremgår. Kurset er udelukkende til din personlige brug og kode samt materiale må ikke kopieres, videregives eller deles med andre parter.

Onlinekurserne kan købes med VISAkort, Mastercard, American Express og Discover. Du modtager efter køb en kvittering til den email du har indtastet i forbindelse med købet.

Det er ikke tilladt at anvende ARTIKULATIONs materiale, herunder online-kurserne til undervisning eller fremvisning uden forudgående tilladelse.

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder dog ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det ikke kan tilbageleveres. Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed har adgang til onlinekurset. Men du har stadig to års reklamationsret ifølge købeloven.

KURSUSTILMELDING

Ved tilmelding til liveevents som kurser og foredrag er tilmeldingen bindende. Ved afbud mere end 14 dage før afholdelse gives der ikke betaling retur. Ved afbud mere en 14 dage før afholdelse refunderes 50% af beløbet. Du er også velkommen til i stedet at sende en anden, eller at deltage på næste kommende event, hvor der er plads.

1:1 SESSIONER

Pakkesessioner samt andre forudbetalte sessioner, skal være afviklet inden for et år efter købsdato. Ubenyttede/betalte sessioner refunderes ikke efter et år efter købsdatoen.

 

DINE OPLYSNINGER

Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til at gennemføre det køb, du har foretaget dig. Dine oplysninger forbliver private og videregives ikke til andre parter.