Jeg er din sparringspartner, ide-generator og katalysator for strategiske præsentationer, der overbeviser, motiverer og flytter dit publikum.

Strategiske præsentationer har et ambitiøst mål. De går benhårdt efter at give publikum værdi. Strategiske præsentationer tager dit publikum på en rejse, fra hvor I er i dag, til der, hvor I skal lande i fremtiden. De løfter energien i rummet og gør dit publikum til medspillere – fra første anslag til sidste klapsalve.

De hjælper dit publikum til at se det, du præsenterer, på en ny måde.

Strategiske præsentationer giver dig opbakning og ejerskab til:

 • Jeres nye strategi
 • Jeres vision og mål
 • Jeres 5-års plan
 • Jeres nye produkt
 • Forandringer og forandringsprocesser
 • Dig som leder af et nyt team
 • Legatstøtte til dit forskningsprojekt
 • Investering i din virksomhed

DU ER REJSELEDEREN FOR DIT PUBLIKUM

Strategiske præsentationer har en dyb forståelse for og respekt for dit publikum og formår at anerkende og møde dem der, hvor de er. Det skaber grobund for, at du kan tage dit publikum på en rejse, hvor du hjælper dem til at komme over deres bekymringer, barrierer og frygt.

Når du viser, at du har forstået, hvor de er nu, skaber du den nødvendige troværdighed for, at du kan guide dem ind i en ny forståelse af det, du taler om. Det er her, du kan skabe opbakning til de kommende forandringer, omstruktureringer, de nye mål og de nye planer.

“Jeg bruger i dag Annette som min speakercoach og sparringspartner, når jeg skal holde store præsentationer, taler og har medieoptrædener. Hun får lynhurtigt sporet sig ind på, hvad jeg har brug for, og guider mig til at finde ud af, hvad jeg vil sige, og hvordan jeg vil sige det. Det har gjort, at min forberedelsesproces forløber effektivt, og at jeg er fokuseret, når jeg tager ordet.”

Dorte Mandrup
Dorte Mandrup arkitekter

SKAB VÆRDI OG INDLEVELSE FOR DIT PUBLIKUM

Strategiske præsentationer har effekt, når du som kommunikatør, kan kommunikere den frit, levende og med solid kontakt til dit publikum. Strategiske præsentationer har effekt, når de slides, du bruger, spidder pointen og gør den lysende klar for dit publikum (på 3 sekunder). Præsentationen har en dynamisk og fortællende struktur, der giver værdi og mening og hjælper dit publikum til at forstå emnet på en ny måde. Du er dit publikums guide ind i præsentationen. Det er dig der skal gøre dig fortjent til at tage dem med på rejse, ved at vække deres tillid. Det sikrer ARTIKULATIONs metode.

Proces og metode gør at du, på lanceringsdagen, står klar med en præsentation, du ikke kan vente med at holde. Du føler dig sikker og tryg. Du er mentalt skarp på dine pointer, og strukturen i din præsentation arbejder sammen med din hukommelse.

Du behøver ikke at være nervøs for, om du kan stoffet. Det betyder, at de visuelle slides og dine cue cards gør din mundtlige levering levende, sikker og knyttet til dit publikum. Du føler dig stolt af det, du skal ind at dele, og du ved, at det kommer dit publikum til gavn.

 

ARTIKULATIONS METODE FOR STRATEGISKE PRÆSENTATIONER

Sådan udarbejder ARTIKULATION strategiske præsentationer for dig:

Jeg udfører, på baggrund af indledende briefing, et interview med den person, der skal holde præsentationen:

 • Hvilke værdier skal præsentationen udstråle? Om jeres organisation, om dig som taler og det, du taler om?
 • Hvad er dit forhold til publikum? Hvor godt kender de dig i forvejen?
 • Hvilke pointer er det, du gerne vil have igennem til dem?
 • Hvad er din passion og dit forhold til det, du skal tale om?
 • Hvad er målet med præsentationen? Hvor skal den føre dit publikum hen? Hvad skal den forandre?

INTERVIEW & ANALYSE

Interviewet giver mig en unik viden om, hvilke styrker hovedpersonen har inden for mundtlig kommunikation. Jeg afdækker, hvordan personen kommunikerer naturligt og autentisk og hvilket sprog personen bruger.

Jeg analyserer målgruppen for præsentationen og afdækker de forhold, der skal indtænkes, for at præsentationen rammer plet. Jeg finder de historier og eksempler, der vil få lige præcis denne persons kommunikation til at blive tillidsskabende, troværdig og give publikum det, der skal til for at de kommer med på vognen.

STRUKTUR, STORYBOARD OG VISUELLE SLIDES

Jeg trækker i arbejdstøjet og udarbejder analyse af publikum. Jeg designer den  dynamiske og fortællende struktur for præsentationen, der giver den sin succes.
Jeg udarbejder et storyboard, der sikrer, at pointerne bliver lysende klare for publikum.

Jeg indarbejder kontraster og visuelle virkemidler til at skabe dynamik i historien og hjælpe taleren til at kunne huske struktur, pointer og hvad der skal siges hvornår. Jeg udarbejder slides i samarbejde med min samarbejdspartner, grafisk designer og cand. arch. Helle Harder, Monotone, der ikke bare støtter talerens hukommelse, de brænder sig også fast i publikums hukommelse. Det sikrer, at publikum får pointer og hovedbudskab med sig ud af lokalet og ind i deres verden.

TEST & SPEAKERCOACHING

Det næste nødvendige skridt er test, hvor præsentationen trænes igennem med hovedpersonen. Vi justerer og ændrer, så den har det helt rigtige dynamiske flow. Jeg coacher og træner personen, så taleren kommunikerer præsentationen overbevisende, troværdigt og med autentisk gennemslagskraft.

Jeg træner personen i at bruge sin stemme, sit kropssprog og sin udstråling til at støtte leveringen og opbygge en rolig og nærværende kontakt til sit publikum. præsentationer har effekt, når du som kommunikatør, kan kommunikere den frit, levende og med solid kontakt til dit publikum.

icon-video
OM MIG, ANNETTE BJERRE RYHEDE
 

Jeg er sparringspartner, udvikler og speakercoach på præsentationer mine klienter holder i virksomheder, på konferencer, for investorer og på seminarer og ved foredrag.  De støtter publikums rejse, motiverer, inspirerer og giver støtte til forskere og iværksættere fra fonde og investorer.

Se flere af ARTIKULATIONs kunder her

Læs mere om Annette herOm Annette