– Tag ordet med succes!

WORKSHOP I LEDELSESKOMMUNIKATION

Når du briefer, holder præsentationer og samtaler med dine medarbejdere skal din ledelseskommunikation være i top.

Få værktøjerne fra ledelseskommunikation til at omsætte de strategiske budskaber til den situation din afdeling står i og den opgave I løser. Lær hvordan du bruger din mundtlige kommunikation til at skabe tillid, samling og retning. Få værktøjerne og træningen der får dig til at træde roligt, karismatisk og sikkert frem på scenen.

 

På Artikulations workshop i ledelseskommunikation lærer I:

  • Lær hvordan du mundtligt tegner billedet af hvor vi skal hen og hvordan vi kommer derhen, så dine målgrupper bliver motiverede
  • Lær hvordan du kommunikerer visioner og mål levende og medrivende
  • Lær hvordan du bruger din unikke personlighed til at forme din kommunikation, så du fremtræder autentisk og med integritet
  • Lær hvordan du balancerer de strategiske budskaber med historier, der motiverer, overbeviser og gør din kommunikation klokkeklar
  • Lær hvordan du skaber en platform af integritet, troværdighed og tillid med din kommunikation

 

Tal med integritet

I workshoppen i ledelseskommunikation bliver de retoriske og kommunikations-strategiske værktøjer omsat til jeres virkelighed, udfordringer og behov. I lærer hvordan I bruger jeres mundtlige kommunikation til at motivere, påvirke og overbevise. I kommer derhen hvor I har jer selv med i det, I siger, og opnår en endnu større gennemslagskraft, baseret på integritet.

Vekselvirkning mellem viden, værktøjer og øvelser

ARTIKULATION workshops i ledelseskommunikation er aktiv fra første minut. Hver gang i er blevet præsenteret for viden, guides i ind i en øvelse, der omsætter den viden I får til konkrete øvelser, der gør jeres kommunikation endnu bedre.

I guides til at reflektere over jeres egen praksis og jeres ledelseskommunikation, og finde jeres unikke styrker og nye potentialer. Workshoppens indhold og det medfølgende materiale guider jer til at træne og implementere de nye værktøjer efter workshoppen.

Læringsmateriale

Med i workshoppen i ledelseskommunikation er ARTIKULATIONs værktøjsbaserede guide til ledelseskommunikation på print og PDF med værktøjer, fifs og de gode råd der guider deltagerne til at arbejde videre med workshoppens værktøjer og træning efter workshoppen.

Tid og antal deltagere

Workshoppen i ledelseskommunikation varer 4 timer og kan målrettes og faciliteres for intensive hold helt ned til 6 personer og kan målrettes til at inspirere og give værdi til helt op til 70 deltagere.

Din underviser

Annette har tidligere holdt workshoppen hos bl.a. Great Place to Work og på Masteruddannelse på CBS.
Læs mere om din underviser og facilitator, speakercoach, foredragsholder og ekstern lektor i kommunikation, Annette Bjerre Ryhede

 

Forespørgsel og booking

Ring på 2033 5135 eller send en mail til info@artikulation.dk og hør mere om, hvad der passer bedst til din tema-dag, medarbejderseminar eller konference.

Se inspirationsvideo her:
icon-headphones

Kom på heldagskurset BLIV HØRT

icon-ticket

Få et skræddersyet kursus til jeres behov, mål og udfordringer her

icon-megaphone

Book foredraget ‘Tag ordet med succes’ her

icon-message

Få 1:1 360graders feedback og træning her