– Tag ordet med succes!
Lær hvordan I bruger jeres mundtlige kommunikation til at gøre en forskel med skræddersyede kommunikationskurser og workshops i ledelseskommunikation, intern kommunikation, præsentationsteknik og  budskabstræning.

SUCCESFULD MUNDTLIG KOMMUNIKATION BYGGER RELATIONER & SKABER OPBAKNING TIL STRATEGIEN

 

Intet eksisterer, hvis det ikke kommunikeres. Når der skal skabes forandringer i organisationen, er det ikke nok at skrive en mail. Det skal kommunikeres mundtligt. Fra menneske til menneske. I skal være klædt på til at holde stormøder, briefinger og kunne gå ind i konfliktfyldte møder og håndtere dem roligt, respektfuldt og anerkendende.

Få de rigtige værktøjer til at føre budskaberne succesfuldt ud i præsentationer, ved møder og i samtaler med skræddersyede kurser, workshops og udviklingsforløb.

“Det er det mest brugbare kommunikationskursus, vi har haft i vores team, fordi det var skarpt udviklet til lige præcis vores behov. ARTIKULATION formåede at spore sig direkte ind på, hvad vi havde brug for og gav os værktøjerne. Mine medarbejdere er allerede godt i gang med at bruge dem.”

Rikke Lee Hvarre
Recruitment & Manning Manager
People Support, Maersk Drilling

“Annette bygger mennesker op til at kommunikere med succes. Derfor bruger vi Annette, når vi laver medietræning for vores politiske udvalg, og for forskere på Tandlægeskolerne.
Annette har især på felterne retorik, stemmeføring og kropssprog værdifuld viden, som hun bruger til at gøre de enkelte deltagere bedre. Hun sætter fokus på deres styrker, og arbejder intensivt med den enkelte. Vi oplever, at deres samlede kommunikation bliver markant bedre fra runde til runde. Vi er meget glade for samarbejdet.”

Claus Jørgensen
Kommunikationschef
Tandlægeforeningen

FÅ KOMPETENCERNE DER FÅR BUDSKABERNE IMPLEMENTERET

 
I bliver bygget op til at møde de Kommunikations-udfordringer I står overfor med skræddersyede værktøjer og den skræddersyede træning og feedback, der gør jer klar til at nå jeres mål.

ARTIKULATIONs speciale er mundtlig kommunikation, præsentationsteknik og personlig gennemslagskraft.

Her arbejder vi arbejder med lige præcis de områder, hvor I har brug for at blive styrket, bl.a. inden for konflikthåndtering, mødeledelse, undervisningsteknik, medietræning, samarbejde og trivsel, samtaleteknik, facilitering, forandringskommunikation, ledelseskommunikation, medieoptræden, dialogisk kommunikation og anerkendende kommunikation.

Vi udvikler programmer inden for de specifikke områder – og på tværs af områderne, så I får det miks, der løfter jeres kommunikation overfor jeres interessenter.

ARTIKULATION HAR ET HOLD AF EKSPERTER TIL SKRÆDDERSYEDE KOMMUNIKATIONSKURSER

 
Annette inddrager professionelle kommunikatører med mundtlig kommunikation som deres speciale samt eksperter inden for andre fagligheder, så I får det højeste udbytte. Annette samarbejder derfor med psykologer, journalister, arbejdsmiljøeksperter m.fl. til hendes skræddersyede kommunikationskurser.

SÅDAN UDVIKLER VI SKRÆDDERSYEDE KOMMUNIKATIONSKURSER

 
Ud fra den briefing, vi får fra jer – enten over telefon eller et møde – udarbejder vi en detaljeret beskrivelse af det udviklingsprogram, der matcher jeres udfordringer, behov og mål. Når programmet er godkendt af jer, udvikler vi et skræddersyet spørgeskema, som alle deltagere udfylder.

Det skræddersyede kursusmateriale sikrer, at I efter kurset er klar til at gå ud og implementere de nye værktøjer.

ARTIKULATION tilbyder skræddersyede kommunikationskurser i:

 
I ARTIKULATION guides I gennem vores  7 P’er til strategisk mundtlig kommunikation med gennemslagskraft (særskilt side). Ved at forstå og arbejde indgående med jeres passion, publikum, pointer, præsentation, præstationsangst, power og praksis bliver I til medrivende og troværdige kommunikatører, der tager ordet med gnist. Læs mere her om, hvordan I bliver klædt på til at tage ordet med succes. 
Konflikter er en del af hverdagen i moderne organisationer. Lær konflikterne at kende, og lær hvordan I analyserer dem, navigerer i dem og kommunikerer jer til ro og samling. Få træningen der sikrer, at I kan stå midt i orkanens øje og samtidig se løsninger, kompromisser og muligheder. Læs mere om ARTIKULATIONs workshops i konflikthåndtering her
Bliv bedre til at lytte, forstå andre mennesker og agere på hver jeres banehalvdel, så I kan mødes respektfuldt på midten.  Lær hvordan I bruger dialogiske metoder til at føre konstruktive, effektive og tillidsskabende samtaler. Læs mere om, hvordan I bliver effektive dialogpartnere, der kan håndtere enhver situation.
Jeres forandringer og strategier skal kommunikeres med troværdighed, nærvær og imødekommenhed for at jeres medarbejdere følger med. Lær hvordan i opbygger tillid og får jeres budskaber sikkert ud til jeres medarbejdere i alle kroge af organisationen. Læs mere om ARTIKULATIONs workshops i ledelseskommunikation her.

Bliv klar til at brænde igennem på tv-skærmen. Få budskabet skåret til og lær hvordan I får jeres pointer igennem i et interview og i debatter. Lær hvordan I overkommer nervøsitet og uro, holder hovedet fuldstændig koldt og opnår gennemslagskraft på skærmen.

Lær hvordan du bruger din personlighed og dine styrker til at brænde igennem. Lær hvordan du udtrykker sikkerhed og får din stemme og dit kropssprog til at støtte dit budskab, så du kan overbevise, motivere og vinde publikum. Læs mere om ARTIKULATIONs workshop i personlig gennemslagskraft her.

KONTAKT ARTIKULATION

 
Ring eller skriv til ejer af ARTIKULATION Annette Bjerre Ryhede og hør mere om, hvordan vi sammensætter et skræddersyet kursus og udviklingsforløb, der gør jer til effektive kommunikatører.

Ring nu på 20335135 og skriv til annette@artikulation.dk

Læs mere om Annette her og se de kunder ARTIKULATION arbejder med herOm ARTIKULATION