– Tag ordet med succes!
med Annette Bjerre Ryhede

TAL TIL FESTEN

DEN 9. marts 2017 KL. 19:00-19:45
 
Jeg glemmer aldrig de taler, der har ramt mig i hjertet. Jeg glemmer aldrig suset, når jeg har taget ordet, og når andre har delt deres ord! Din tale til hovedpersonen er din unikke gave, de aldrig glemmer – gå ikke glip af muligheden for at lære, hvordan du viser glæde og kærlighed med dine ord! I dette webinar bliver du klar til at holde taler, der rammer din modtager og som skaber glædesus i salen. Få modet og værktøjerne til at tage ordet med succes. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det!
Tilmeld dig her

TAG ORDET MED SUCCES!

Den 14. marts kl. 19:00-19:45
 
Få de 7 unikke strategier der sikrer din succes når du tager ordet. Det er sin sag at blive hørt og få sit budskab igennem, men det kan læres! Det er et håndværk du kan mestre. Når du bruger din personlighed og dine unikke gaver som taler vil du for alvor brænde igennem.

I dette webinar bliver du klædt på til at tage ordet med succes i din næste præsentation, briefing og ved bordrunden. Tilmeld dig webinaret og bliv klar til at få dit budskab hørt!

Tilmeld dig her

FÅ DEN KARAKTER DU HAR FORTJENT

DEN 20. APRIL KL. 19:00-19:45 2017
 
Kender du dem, der elsker at gå til eksamen OG får høje karakterer? Vil du vide, hvad de gør?

Hvordan forbereder de sig og hvad gør de under eksamen, der hiver 12-tallet hjem?

Få hemmelighederne i dette webinar, der ikke bare motiverer dig til at få en fed oplevelse med at læse til eksamen, men også giver dig værktøjerne til at komme i top!

Tilmeld dig her

FRA NERVØSITET TIL GENNEMSLAGSKRAFT

DEN 30. maj 19:00-19:45 - 2017
 
Selv Dalai Lama bliver nervøs, inden han går ud foran et helt stadion. Bruce Springsteen siger, at den dag han ikke er ved at kaste op, inden han går på scenen, er den dag, han stopper.

Hvad er det, der gør, at nogle mennesker går ud foran publikum – trods nervøsitet – og mange af os andre holder os tilbage? Få svarene i dette inspirerende webinar, hvor jeg lover, at du finder modet til at gøre det, der er vigtigt for dig – uden nervøsitet og med masser af gennemslagskraft!

Tilmeld dig her

Inden webinaret modtager du et link til webstedet med webinaret.

TILMELD dig et eller alle gratis webinarer nu på info@artikulation.dkTILMELD NU!