Foredragsholder_ Tony Robbins_ARTIKULATION

Bliv mere selvsikker som foredragsholder

Lær af Tony Robbins, en foredragsholder der tryllebinder 10.000 mennesker i 9 timer! Se min video fra Unleash the Power Within her.

”Without vision, people perish! So what do you want?” Sådan indtager Tony Robbins scenen foran 10.000 mennesker. Herfra går det løs fra morgen til aften hvor han og hans team guider os igennem 4 inspirerende og udviklende dage. Hvad er det, der skal til, for at man kan det som foredragsholder? Få de tips, jeg har afluret Tony Robbins, her!

Find dit ægte smil frem

Tony holder et ekstremt energiniveau lige fra kl. 9 til 22 som foredragsholder. Han går ned blandt publikum: Langt væk fra hans skærme med stikord mens han fortæller historier og leverer den ene skarpe punchline efter den anden. Imens smiler hans øjne! For mig at se, er det det, der uovertruffent gør, at vi er med ham hele vejen. Det giver en følelse af, at det her ikke handler om ham som foredragsholder, men om os og hvad der sker i os som publikum, når vi får sat ord på vores næste mål og værdier og vælger at leve efter det. Det handler om vores proces – ikke hans.

Find din velvilje

Jeg har set rigtig mange foredragsholdere indtage scenen både herhjemme og i udlandet. Jeg har været så heldig at opleve alt fra Oprah Winfrey til Chris Macdonald, Helle Joof, Brendon Burchard, Arianna Huffington (the Huffington Post) og Elisabeth Gilbert (forfatter til Spis Bed Elsk) og mange flere. Jeg har også oplevet én, der selv havde givet sig titlen ’Worlds nr. 1 Mega Speaker”, og opfordrede kvinder til at indtage scenen. Mega speaker var han ikke i mine øjne. Hvorfor? Fordi han var tom i øjnene. Når jeg oplever foredragsholdere, så er det selvfølgelig deres pointer og værktøjer, der giver mig værdi. Men det er deres venlige øjne, der giver mig tillid til dem.

Venligheden i din udstråling er afgørende for din troværdighed: Det er her du udstråler velvilje overfor dit publikum. Uden den, er de ikke åbne for dine pointer.

Lad dit publikum få tillid til dig

Din venlige udstråling som foredragsholder kommer med mindsettet: ”Jeg taler for jeres skyld.”

Bliv mere selvsikker ved at beslutte dig

Når du vil kommunikere dit budskab i en præsentation, et foredrag eller en briefing, må du beslutte dig for, at nu giver du alt, hvad du har, til budskabet. Også selvom du er træt eller usikker på dit publikum.
Hvis du er usikker på dit budskab eller på, hvordan dit publikum vil tage imod det, viser det sig ofte ved at din kommunikation bliver mere famlende og dit kropssprog mere distraherende, fx ved at du piller ved de ting, der er foran dig.

Hør hvad de 3 fælder, der forhindrer din selvsikkerhed, når du tager ordet, er, i min video fra Unleash the Power Within, og hør hvordan du kommer fri af dem her:

 

 

GRATIS WEBINAR: FRA NERVØSITET TIL GENNEMSLAGSKRAFT

Vil du have flere tips til at blive endnu mere selvsikker, når du kommunikerer? Vil du kunne omsætte nervøsitet til gennemslagskraft, så er mit gratis webinar den 30. maj. kl. 19:00-19:45 åbent for tilmeldinger!

Ja tak - giv mig mere selvsikkerhed når jeg kommunikerer!

Dette er det sidste webinar jeg holder inden sommerferien.

 

Beslut dig for dit budskab. Ordet er dit.

Kærlig hilsen Annette

 

LÆR HVORDAN I TAGER ORDET MED SUCCES

Skal dit team og medarbejdere have værktøjerne til at tage ordet med succes og lande opgaver, formidle viden og lede mennesker?

Læs mere om ARTIKULATIONs skræddersyede workshops i bl.a. lederkommunikation, intern kommunikation eller fx pitch-teknik og læs mere om foredrag med Annette her

 

VIL DU BRÆNDE IGENNEM MED DINE PRÆSENTATIONER?

Vil du gerne kunne forberede fantastiske oplæg, briefinger og præsentationer på rekordtid? Vil du gerne føle dig selvsikker og glæde dig til at bidrage med din viden? Læs mere om heldagskurset Bliv Hørt her

 

PERSONLIG FEEDBACK FÅR DIG TIL AT TAGE ORDET MED SUCCES

Får du ikke det ud af dine præsentationer, oplæg og din mundtlige kommunikation, som du vil? Få din kommunikation kigget efter i sømmene og få klar besked om dine styrker og svagheder og kom videre i din udvikling som leder og kommunikatør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *